KAMAGRA GEL

Kamagra Gel (oral jelly) je još jedan fantastičan proizvod u našoj širokoj ponudi preparata za potenciju. Ovaj afrodizijak deluje brzo i efikasno, smanjuje simptome erektilne disfunkcije, pojačava i produžava erekciju, uspostavlja stabilnu i uravnoteženu potenciju. Kada se pojavila Viagra, kao prvi preparat proizveden na bazi sildenafil citrata, izazvala je pravi bum na tržištu, a pojavom Kamagra gela, takođe baziranog na sildenafil citratu, došlo je do prave pomame za ovim izvanrednim preparatom. Za naše kupce mi smo obezbedili ovaj kamagrin najviše prodavan lik, po najpovoljnijoj ceni, diskretno zapakovan u originalno pakovanje sa hologramom, u kome se nalazi 7 kesica različitih voćnih ukusa.

Veoma je lak za upotrebu i veoma brzo deluje.Ovaj preparat mogu da koriste svi muškarci koji žele da im seks bude što bolji i kvalitetniji. Vaša partnerka će biti oduševljena, a imaćete nezaboravno iskustvo.

SASTAV KAMAGRA GELA

SIDENAFIL CITRAT je glavni sastav Kamagra gela! Jedna kesica  Oral Jelly preparata, sadržani 100 mg sildenafila u obliku citrata, ali imikrokristalnu celulozu, magnezijum stearata i druge.Sildenafil omogućava snažnu selektivnu inhibiciju cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5), koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu muškog polnog organa.

Seksualna stimulacija je uslovljena Kamagra gelom. Pomoću Kamagra gela dolazi do širenja krvnih sudova u penisu, odnosno polnom organu i samim tim je veći dotok krvi u penisu. Sve ovo dovodi do poboljšanja potencije!

DEJSTVO KAMAGRA GELA

Dejstvo Kamagra gela počinje 30 minuta posle konzumiranja. Dok god je osoba pod dejstvom ovog gela, a što može da bude i do 8 sati od konzumiranja, potencija i erekcija su snažne.

KADA SE KAMAGRA GEL KONZUMIRA?

KAMAGRA GEL SE KONZUMIRA pola sata pre seksa i ne bi trebalo da se uzima, tj. konzumira na prazan stomak, već posle jela.Osobe koje konzumiraju alkohol neće osetiti uticaj kamagra gela jer on neće imati uticaj!

SVE NAŠE PROIZVODE MOŽETE KUPITI NA NAŠOJ ONLINE PRODAVNICI!

PREPARAT ČUVATI U ORIGINAL PAKOVANJU NA SUVOM MESTU!

KAMAGRA GEL